Homepage
Sollicitatieworkshop


HR workshop: effectief solliciteren

Solliciteren is soms best spannend, zeker als je al jaren bij dezelfde werkgever werkt en solliciteren al wat langer geleden is. Hoe zorg je ervoor dat jouw brief en CV opvallen en dat je met zelfvertrouwen het gesprek in gaat?

Wij bieden een praktische workshop effectief solliciteren. Tijdens de workshop bespreken we  hoe de deelnemer zich het beste kan presenteren op de arbeidsmarkt. Aan de orde komen onder andere: hoe stel ik een goed CV en brief op? waar let een recruiter op? hoe bereid ik me voor op een sollicitatiegesprek, hoe presenteer ik me? Hoe ga ik om met lastige vragen en hoe vind ik een passende vacature? Er is volop ruimte om aan te geven waar je tegen aan loopt in het sollicitatieproces. We werken met kleine groepen van circa 6 deelnemers.

Data      :  De workshop vindt eens per maand plaats. Er volgen binnenkort nieuwe data.

Tijd       :  Een dagdeel van 4 uur, van 09.00 tot circa 13.00 uur

Plaats    : Röntgenlaan 1, 2719 DX Zoetermeer

Kosten  : € 125,- per persoon exclusief btw

Aanmelden:

Je kan een mail sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. voor het aanmelden voor deze workshop.

Indien je meer informatie wenst dan kun je bellen met Margit de Lange, HR consultant via het telefoonnummer 079 - 362 26 43

Na aanmelding ontvang je een bevestiging met het definitieve programma.

Je kunt ook een beroep doen op onze sollicitatiecoach. Bijvoorbeeld als er ondersteuning gewenst is bij het schrijven van een brief, als je jouw CV wilt laten toetsen of als je ondersteuning nodig hebt bij het maken van een LinkedIn profiel. Vooraf maken we afspraken over het maximale budget dat je aan coaching wilt besteden. Interesse? Stuur een e-mail bericht aan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

Is er behoefte aan het uitgebreid oefenen van een sollicitatiegesprek? VH&L biedt de mogelijkheid om bij ons op kantoor individueel een selectiegesprek te oefenen. Je stuurt vooraf het CV en een sollicitatiebrief voor een functie waar je interesse in hebt (een vacature die niet bij ons uitstaat). Je wordt uitgenodigd voor een selectiegesprek waarbij je ontvangen wordt als een sollicitant. Vervolgens vindt een selectiegesprek plaats van 35 minuten waarna je feedback en tips krijgt om mee aan de slag te gaan. De kosten hiervoor bedragen € 80,- ex btw per kandidaat voor één gespreksessie.  Bel voor aanmelding met ons officemanagement op 079 - 3 62 26 43 of stuur een e-mail bericht naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.